Oppgrader kontorene og bli attraktiv som arbeidsgiver
15. April 2024

I en ny studie utført på oppdrag fra eiendomsselskapene Wihlborgs, Fabege og Diös vises det at det tradisjonelle kontoret trenger oppgradering for å imøtekomme flere av medarbeidernes behov. Til tross for at medarbeidernes behov varierer over tid og gjennom arbeidsdagen, er det spesielt kontoret som et sted for sosialt samvær og samarbeid som fokuseres på i arbeidsgivernes kommunikasjon.

Men medarbeiderne signaliserer et bredere spekter av behov, med en klar forventning om selvbestemmelse og økt bevissthet om egen trivsel. I en verden av hybridarbeid kan kontoret være det stedet som gir de beste forutsetningene for ulike typer arbeid – spesielt hvis det finnes områder der medarbeiderne kan trekke seg tilbake for å arbeide uforstyrret eller hente energi. Noen av konklusjonene er at kontoret må imøtekomme fire grunnleggende behov:

  • samarbeid
  • sosialt samvær
  • konsentrasjon
  • avslapning.

Håndtert riktig kan kontoret være en av arbeidsgivers sterkeste konkurransefordeler, rekrutteringsverktøy og en mulighet til å skape trivsel, inkludering og sosial bærekraft for de ansatte.

Om du ønsker å utvikle kontorer som gjør deg attraktiv som arbeidsgiver, så ta en prat med oss i AFB Eiendom! Sammen finner vi løsninger som hjelper deg å rekruttere.

Hele rapporten kan du lese her!

Christeyns leier av AFB Eiendom

I sommer flyttet Christeyns inn i Jernbanegata 2 i Mysen. Christeyns er en betydelig spiller i det internasjonale markedet for kjemikalier og vaskemidler. Selskapet ble etablert i 1946 i Gent, Belgia, hvor hovedkvarteret fortsatt er lokalisert. Christeyns betjener...

Indre Østfold Café – Meny

I Østfold Næringspark holder Indre Østfold Café til, og her kan du få kjøpt dagens lunsj, bagetter, salater, catering til møtet ditt også videre. Det er Via3 som drifter restauranten, og har alltid et smil eller en kommentar på lur i tillegg til god mat! Se ukens meny...

Da er golfsenteret åpent

Etter en lengre byggeperiode er golfsenteret åpner golfsenteret i Østfold Næringspark. Her har du mulighet til å spille på mer enn 130 baner over hele verden. Etter hvert er planen at du også skal kunne bestille mat mellom slagene. Les mer i Smaalenenes Avis:...

Landets ledende minibusselskap etablerer seg i Askim

Minibuss 24-7 har de siste årene hatt en betydelig vekst og har ca 325 stk ansatte. Fra og med 1. august i år har de også et anbud i Indre Østfold som gjør at de etablerer seg i Heier-bygget i Masengveien i Askim med ca 50 ansatte. Her leier de kontorplasser i tillegg...

Nytt golfsenter i Næringsparken

Indre Østfold Golfsenter nærmer seg nå åpning i Østfold Næringspark. Bygge arbeidene har pågått siden i juni måned, og anlegget begynner å ta form. 6 stykk Trackman golfsimulaterer er innkjøpt og monteres opp slik at dette blir et førsteklasses anlegg og tilbud....

Ny daglig leder i AFB Eiendom

1. april 2021 tok Lars Erik Erøy over som daglig leder i AFB Eiendom etter Tormod Melnæs. Tormod gikk over i pensjonistenes rekker, men vil nok forsette å være en særdeles aktiv mann. Han har gjennom mange år hatt styreverv i banker, bedrefter, lag og foreninger og...