Ny daglig leder i AFB Eiendom
10. August 2021
Lars Erik Erøy

1. april 2021 tok Lars Erik Erøy over som daglig leder i AFB Eiendom etter Tormod Melnæs.

Tormod gikk over i pensjonistenes rekker, men vil nok forsette å være en særdeles aktiv mann. Han har gjennom mange år hatt styreverv i banker, bedrefter, lag og foreninger og vil fortsette med dette og styret i AFB Eiendom ønsker han lykke til videre.

Lars Erik Erøy har en bakgrunn fra både grafisk industri, og IT-bransjen. Men etter en overgang til eiendomsbransjen og da spesielt handel og kjøpesenter i 2011, kommer han nå fra en stilling som eiendomssjef ved Olav Thon gruppens hovedkontor.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som ligger foran meg i Indre Østfold, og ser at AFB Eiendom er engasjert i mange spennende bygg og prosjekter, sier han. Lars Erik vil ha kontoradresse i Østfold Næringspark i Vangsveien 10, Askim.

Oppgrader kontorene og bli attraktiv som arbeidsgiver

I en ny studie utført på oppdrag fra eiendomsselskapene Wihlborgs, Fabege og Diös vises det at det tradisjonelle kontoret trenger oppgradering for å imøtekomme flere av medarbeidernes behov. Til tross for at medarbeidernes behov varierer over tid og gjennom...

Christeyns leier av AFB Eiendom

I sommer flyttet Christeyns inn i Jernbanegata 2 i Mysen. Christeyns er en betydelig spiller i det internasjonale markedet for kjemikalier og vaskemidler. Selskapet ble etablert i 1946 i Gent, Belgia, hvor hovedkvarteret fortsatt er lokalisert. Christeyns betjener...

Indre Østfold Café – Meny

I Østfold Næringspark holder Indre Østfold Café til, og her kan du få kjøpt dagens lunsj, bagetter, salater, catering til møtet ditt også videre. Det er Via3 som drifter restauranten, og har alltid et smil eller en kommentar på lur i tillegg til god mat! Se ukens meny...

Da er golfsenteret åpent

Etter en lengre byggeperiode er golfsenteret åpner golfsenteret i Østfold Næringspark. Her har du mulighet til å spille på mer enn 130 baner over hele verden. Etter hvert er planen at du også skal kunne bestille mat mellom slagene. Les mer i Smaalenenes Avis:...

Landets ledende minibusselskap etablerer seg i Askim

Minibuss 24-7 har de siste årene hatt en betydelig vekst og har ca 325 stk ansatte. Fra og med 1. august i år har de også et anbud i Indre Østfold som gjør at de etablerer seg i Heier-bygget i Masengveien i Askim med ca 50 ansatte. Her leier de kontorplasser i tillegg...

Nytt golfsenter i Næringsparken

Indre Østfold Golfsenter nærmer seg nå åpning i Østfold Næringspark. Bygge arbeidene har pågått siden i juni måned, og anlegget begynner å ta form. 6 stykk Trackman golfsimulaterer er innkjøpt og monteres opp slik at dette blir et førsteklasses anlegg og tilbud....