Ny daglig leder i AFB Eiendom
10. August 2021
Lars Erik Erøy

1. april 2021 tok Lars Erik Erøy over som daglig leder i AFB Eiendom etter Tormod Melnæs.

Tormod gikk over i pensjonistenes rekker, men vil nok forsette å være en særdeles aktiv mann. Han har gjennom mange år hatt styreverv i banker, bedrefter, lag og foreninger og vil fortsette med dette og styret i AFB Eiendom ønsker han lykke til videre.

Lars Erik Erøy har en bakgrunn fra både grafisk industri, og IT-bransjen. Men etter en overgang til eiendomsbransjen og da spesielt handel og kjøpesenter i 2011, kommer han nå fra en stilling som eiendomssjef ved Olav Thon gruppens hovedkontor.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som ligger foran meg i Indre Østfold, og ser at AFB Eiendom er engasjert i mange spennende bygg og prosjekter, sier han. Lars Erik vil ha kontoradresse i Østfold Næringspark i Vangsveien 10, Askim.

Da er golfsenteret åpent

Etter en lengre byggeperiode er golfsenteret åpner golfsenteret i Østfold Næringspark. Her har du mulighet til å spille på mer enn 130 baner over hele verden. Etter hvert er planen at du også skal kunne bestille mat mellom slagene. Les mer i Smaalenenes Avis:...

Landets ledende minibusselskap etablerer seg i Askim

Minibuss 24-7 har de siste årene hatt en betydelig vekst og har ca 325 stk ansatte. Fra og med 1. august i år har de også et anbud i Indre Østfold som gjør at de etablerer seg i Heier-bygget i Masengveien i Askim med ca 50 ansatte. Her leier de kontorplasser i tillegg...

Indre Østfold Café – Meny uke 38

I Østfold Næringspark holder Indre Østfold Café til, og her kan du få kjøpt dagens lunsj, bagetter, salater, catering til møtet ditt også videre. MANDAG: Gulasjsuppe med brød. Kr. 59,- TIRSDAG: Kylling med ovnsbakte grønnsaker. Kr. 79,- ONSDAG: Tomatsuppe med egg. Kr....

Nytt golfsenter i Næringsparken

Indre Østfold Golfsenter nærmer seg nå åpning i Østfold Næringspark. Bygge arbeidene har pågått siden i juni måned, og anlegget begynner å ta form. 6 stykk Trackman golfsimulaterer er innkjøpt og monteres opp slik at dette blir et førsteklasses anlegg og tilbud....