Nytt golfsenter i Næringsparken
10. August 2021

Indre Østfold Golfsenter nærmer seg nå åpning i Østfold Næringspark. Bygge arbeidene har pågått siden i juni måned, og anlegget begynner å ta form. 6 stykk Trackman golfsimulaterer er innkjøpt og monteres opp slik at dette blir et førsteklasses anlegg og tilbud.

Åpning av golfsimulatoren vil være 1. oktober 2021, og tilbudet vil strekke fra golf, til proshop og kafeteria. Følg dem på Facebook for de siste oppdateringene.

Golfsenteret vil være med å styrke Østfold Næringspark i Askim som det klare valge for aktive familier. Golfsenterets nærmeste naboer vil være Sprett aktivitetsenter og A.C.E racket og treningssenter som er et av landets største treningssenter med padel, squash, crossfit, gruppetimer etc. I dette miljøet vil det være noe for helefamilien!

Her kan dere se en presentasjon av historien bak disse golfsimulatorene:

Da er golfsenteret åpent

Etter en lengre byggeperiode er golfsenteret åpner golfsenteret i Østfold Næringspark. Her har du mulighet til å spille på mer enn 130 baner over hele verden. Etter hvert er planen at du også skal kunne bestille mat mellom slagene. Les mer i Smaalenenes Avis:...

Landets ledende minibusselskap etablerer seg i Askim

Minibuss 24-7 har de siste årene hatt en betydelig vekst og har ca 325 stk ansatte. Fra og med 1. august i år har de også et anbud i Indre Østfold som gjør at de etablerer seg i Heier-bygget i Masengveien i Askim med ca 50 ansatte. Her leier de kontorplasser i tillegg...

Indre Østfold Café – Meny uke 38

I Østfold Næringspark holder Indre Østfold Café til, og her kan du få kjøpt dagens lunsj, bagetter, salater, catering til møtet ditt også videre. MANDAG: Gulasjsuppe med brød. Kr. 59,- TIRSDAG: Kylling med ovnsbakte grønnsaker. Kr. 79,- ONSDAG: Tomatsuppe med egg. Kr....

Ny daglig leder i AFB Eiendom

1. april 2021 tok Lars Erik Erøy over som daglig leder i AFB Eiendom etter Tormod Melnæs. Tormod gikk over i pensjonistenes rekker, men vil nok forsette å være en særdeles aktiv mann. Han har gjennom mange år hatt styreverv i banker, bedrefter, lag og foreninger og...