Mysen Sentrum

Sentralt ved kollektivkuntepunktet i Mysen har vi for utleie 170m2 med flott eksponering mot et levende bymiljø, og en av Mysens travleste gater, Jernbanegata.

La oss vise deg lokalene!

Ring: +47 40 10 75 00
E-post: lars.erik@afbeiendom.no

Adresse

Jernbanegata 2, Mysen

Areal

ca 170m2

Type lokale

Kontor/butikk/studio

Overtagelse

Etter avtale, står ledig

Passer for

1-> personer

Beskrivelse

Lokalene er et velholdt lokale på gatenivå som passer til kontorer, butikk, fotostudio eller annet liknende. Beliggenheten er meget sentralt i Mysen sentrum med jernbane og bussterminal i umiddelbar nærhet. Jernbanegata i Mysen er et satsningsområde for Indre Østfold kommune og skal det neste året rustes opp og fornyes. Området er kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med mange fasiliteter som restauranter og sentrumshandel i umiddelbar nærhet.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Kjøkkenløsning
  • Toalett/dusj

Adkomst

Eiendommen ligger super sentralt til og egner seg godt for alle som reiser med offentlig kommunikasjon, sykkel eller bil. Rett bortenfor eiendommen er inngangen til jernbanestasjonen med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss og tog. Den lokale taxiholdeplassen ligger også like bortenfor. Mysen sentrum har godt med offentlige parkeringsplasser for deg som kommer i egen bil.

Beliggenhet

Jernbanegata 2 i Mysen ligger sentralt i Mysen sentrum, med umiddelbar nærhet til Smedgata, David Blids gate og Storgata.

Innhold

Lokalene vi har for utleie ligger midt i Jernbanegata 2 med boligseksjon over og næringslokaler på hver side. Inngangspartiet går rett ut på fortauet i Jernbanegata, og gir enkel adkomst både med rullestol, barnevogn eller rullator.

Vil du vite mer om dette lokalet?

Mysen Sentrum